فروش انواع سم تریپس به قیمت کارخانه در فروشگاه های اینترنتی و مراکز فعال در این زمینه انجام می شود، همکاران ما در شرکت دومیشا می توانند به شما در آگاهی یافتن از قیمت فروش سموم و خرید به قیمت مناسب یاری رسانند. بهترین سم برای تریپس یا در واقع سم اختصاصی تریپس در جدول زیر شرح داده شده است.

ردیفنام محصولمقدار مصرف
1ایمیداکلوپراید (کنفیدور)برای گیاهان زینتی حدود ۰٫۳ تا ۰٫۷ میلی لیتر در ۱ لیتر آب
2ایمیداکلوپراید (کنفیدور)برای سایر گیاهان حدوداً ۰٫۴ میلی لیتر در ۱ لیتر آب
3ایمیداکلوپراید (کنفیدور)ضد عفونی کردن بذر ترکیبی از آب و سم به نسبت ۱:۱٫۵
4دی کلرووس2تا ۲٫۵ میلی لیتر در ۱ لیتر آب
5اسپینوساد (تریسر)طبق نظر کارشناس
6سم حشره کش PF-Trips ارگانیکطبق نظر کارشناس
7پروتئوسطبق نظر کارشناس
8موونتوطبق نظر کارشناس
9افوریاطبق نظر کارشناس

تریپس از دو واژه با ترجمه فارسی ریشک و بال تشکیل شده و بیانگر این حقیقت است که حاشیه بالهای این حشره موذی ریشکهای بلندی دارد. اگر گلخانه یا مزرعه زیر کشت محصول به این آفت مبتلا گردد صدمات فراوانی برای محصولات کشاورزی خواهد داشت. از آن جایی که آفت تریپس خسارات زیادی به انواع فراورده های کشاورزی می زند، مبارزه با آن می تواند در اولویت باشد. در ادامه در مورد بهترین سم تریپس گلخانه توضیحاتی داده می شود.

سم تریپس گلخانه

سم تریپس گلخانه

یکی از آفات مهم گلخانه ای تریپس می باشد که از اندامهای گیاه تغذیه کرده و باعث ضعیف شدن گیاه می شود. درصورت بالا رفتن جمعیت این آفت باعث بوجود آمدن ظاهری نقره ای و برنزه روی برگ ها و میوه ها شده و برگ و شاخه های انتهایی کوتاه باقی مانده و میوه ها شکل دفرمه شده و لکه دار می شوند. برای مبارزه شیمیایی 2 تا 3 بار سمپاشی بعد از چند برگی و یا کفتری شدن بوته با سموم زیر استفاده می شود:

  • سم استامی پراید همراه با کنفیدور
  • ابرون
  • دی کلرووس
  • بازودین
  • اتیون
  • پرمترین
  • پروتیوس
  • موونتو
  • لاروین
  • پرمترین

در ادامه در مورد بهترین سم برای تریپس خیار توضیحاتی داده می شود.

بهترین سم برای تریپس خیار

بهترین سم برای تریپس خیار

از آن جایی که تریپس ها در قسمت زیرین برگ ها و نیز لابه لای گل ها و درون جوانه ها زندگی می کنند، کنترل این آفت با روش های شیمیایی سخت است. همچنین تخم ها درون بافت گیاه قرار دارند و سم حشره کش روی آن ها تاثیری نخواهد داشت.

برای از بین بردن حشره کامل تریپس و پوره آن از امولسیون دیکلرووس، موونتو، مالاتیون، و یا هپتنفوس استفاده می شود.

سم تریپس فلفل دلمه ای

سم تریپس فلفل دلمه ای

همان سموم قبلی که به آن ها اشاره شد مانند دی کلرووس، کنفیدور و دیگر موارد به عنوان سم تریپس فلفل دلمه ای نیز بکار می روند. مهم ترین دلایل ایجاد ویروس و همچنین تریپس در فلفل دلمه ای عبارتند از:

  • رعایت نکردن پروتکل ها و اصول بهداشتی
  • عایق نبودن پنجره ها و عدم جداسازی محیط های مختلف
  • استفاده بیش از حد کود شیمیایی
  • آبکی شدن ساختمان بوته و گیاه
  • کم بودن قدرت خود ایمنی بوته گیاه فلفل دلمه ای

نکته مهم: بایستی موقع کنترل آفت ضمن مبارزه با ناقل و عامل انتشار ویروس، خود ویروس هم نابود کرد

قیمت سم تریپس

قیمت سم تریپس

برای کنترل آفت تریپس می توان از سموم حشره کش زیادی کمک گرفت. بنابراین با توجه به نوع سم و برند و کیفیت آن، قیمت ها نیز متفاوت می باشد.
قیمت این سموم با توجه به نوسانات بازار ارز و حجم آن نیز متفاوت می باشد. شما می توانید جهت اطلاع یافتن از قیمت سم تریپس به جدول زیر مراجعه کنید.

ردیفنام محصولقیمت
1ایمیداکلوپراید (کنفیدور)تماس بگیرید
3مالاتیونتماس بگیرید
4دی کلرووستماس بگیرید
5اسپینوساد (تریسر)تماس بگیرید
6سم حشره کش PF-Trips ارگانیکتماس بگیرید
7پروتئوستماس بگیرید
8موونتوتماس بگیرید
9افوریاتماس بگیرید

از فروشگاههای معتبر می توانید سموم کشاورزی را خریداری نمایید. در این سایت ما به شما برای یافتن سمی با قیمت مناسب و کیفیت خوب یاری میرسانیم.

سم اختصاصی تریپس

سم اختصاصی تریپس

پی اف تریپس یک سم حشره کش ارگانیک بوده که برای دفع آفت تریپس گزینه مناسبی می باشد.

  • به دلیل ارگانیک بودن باعث بالا رفتن مقاومت تریپس به سم نمی شود.
  • از این سم برای از بین بردن تریپس در محصولاتی مانند گندم، انگور، مو، پیاز و فلفل دلمه ای و پسته استفاده می شود.
  • پی اف-تریپس با اکثر سموم و کودهای شیمیایی اختلاط پذیر می باشد و اثر گذاری بالایی دارد.

سم تریپس بادمجان

سم تریپس بادمجان

از مهم ترین آفاتی که باعث خسارت به بادمجان می شود تریپس توتون، شته های سیب زمینی، پروانه میوه خوار بادمجان، کنه تارتن دو لکه ای می باشند:

  • از علایم حمله تریپس به بادمجان وجود لکه های قهوه ای رنگ در برگها می باشد.
  • بیشترین خسارت را به جوانه های بذری درون خاک وارد می کنند.
  • خسارت به گیاهان توسط پوره، حشرات کامل و لارو تریپس انجام می شود.
  • اکثر سموم حشره کش موجود در بازار برای کنترل تریپس موثر می باشند، فقط باید به دوره کارنس آن ها توجه شود.
  • می توان از سمومی مانند دی کلرووس، مالاتیون، سومیسیدین، دیازینون، تیودیکارب و هپتنفوس برای مبارزه با این آفت استفاده کرد.

سم تریپس مرکبات

سم تریپس مرکبات

از آفات مهم درختان مرکبات شته و کنه و تریپس می باشد.

  • تریپس به سرشاخه های دارای گل و میوه هجوم آورده و باعث خسارت می شود و با تغذیه آفت رشد شاخه ها متوقف شده و جوانه گل می ریزد.
  • اگر شکوفه ها باز شده و میوه تشکیل شده باشد، روی میوه خسارت به شکل لکه و حلقه های چوب پنبه ای در بخش دم میوه دیده می شود.
  • گاهی علاوه بر دم میوه در روی خود میوه هم لکه های نقره ای به خاطر تغذیه ی تریپس مشاهده می شود.
  • از سموم مالاتیون، موونتو، دی کلرووس، استامی پراید و کنفیدور برای دفع آفت تریپس در مرکبات استفاده می شود.

سم تریپس پیاز

سم تریپس پیاز

یکی از آفات مهم در محصول پیاز که باعث خسارت می شود، تریپس پیاز می باشد. محصولاتی مانند توتون، لوبیا، انواع کدو، هندوانه، چغندر قند، بادمجان، خیار، گوجه و سیب زمینی هم میزبان این آفت می باشند. برای از بین بردن تریپس پیاز از سموم شیمیایی زیر استفاده می شود:

  • دلتامترین
  • آبامکتین
  • کنفیدور
  • مالاتیون
  • دیازینون
  • دورسبان
  • دی کلرووس

آسیب های تریپس

سوالی که پیش می آید این است که تریپس به چه محصولاتی حمله می کند؟

تریپس یک آفت چندخوار محسوب می شود، به این معنی که از گیاهان مختلف تغذیه می کند و می تواند به طیف وسیعی از محصولات آسیب برساند. بنابراین، اگر قصد دارید محصولی را در گلخانه بکارید، باید بدانید که تریپس ممکن است یکی از آفاتی باشد که باید آن را کنترل کنید. اما محصولاتی مانند خیار، فلفل دلمه ای، فلفل تند و شیرین، بادمجان، گوجه فرنگی، گل های زینتی، درختان مثمر و غیر مثمر، مرکبات، کدو، محصولات زراعی، سبزیجات و غیره از تریپس تغذیه می شوند و آسیب می بینند

آسیب تریپس به محصولات گلخانه ای

تریپس از قسمت های مختلف گیاه مانند برگ، گل و میوه تغذیه می کند و آسیب های مختلفی به گیاه وارد می کند. قسمت های دهانی تریپس مکنده است به همین دلیل از شیره گیاه تغذیه می کند که به طور کلی باعث کاهش یا موفقیت رشد و تغییر رنگ در قسمت های مختلف گیاه می شود.

باید در نظر داشته باشید که تریپس علاوه بر آسیب مستقیم، آسیب غیرمستقیم نیز به همراه خواهد داشت که همان انتقال انواع ویروس های گیاهی است که بسیار مهم است. زیرا همانطور که می دانید بیماری های ویروسی سم و روش کنترل خاصی ندارند و فقط باید از انتقال آنها جلوگیری کرد. به همین دلیل در زمینه انتقال ویروس باید کنترل به موقع حشرات ناقل به ویژه تریپس در دستور کار قرار گیرد. آسیب های مستقیمی که تریپس می تواند به قسمت های مختلف گیاه وارد کند در زیر ذکر شده است.

آسیب به برگ گیاهان

پس از تغذیه تریپس از برگ و شیره گیاه، لکه های رنگ پریده و نقره ای مانند در جلو و پشت برگ ها ظاهر می شود، برگ ها تغییر رنگ می دهند (زرد می شوند) و می ریزند و چون تریپس از شیره گیاه تغذیه می کند، برگ ها خشک می شوند. و ترد می شوند.

آسیب به گل

مبارزه با تریپس در گلخانه تغذیه تریپس روی گل نیز باعث تغییر رنگ گلبرگ ها می شود که به رنگ تیره یا کم رنگ تر دیده می شوند. گاهی پیروی از تریپس تغذیه از گل هایی که هنوز باز نشده اند (جوانه ها) باعث از بین رفتن کامل جوانه ها می شود.

آسیب به میوه

در اثر تغذیه تریپس از میوه، زخم ها یا زائده های چوب پنبه مانندی روی پوست میوه ایجاد می شود که اغلب به رنگ گرد و قهوه ای هستند. در مواردی که آسیب روی میوه شدید باشد، ممکن است ترشحات صمغ مانند روی میوه ایجاد شود. آسیب تریپس به میوه درختان مرکبات بسیار مهم است.

کنترل تریپس در گلخانه

تولیدکنندگان گلخانه نسبت به محصولات خود بسیار حساس هستند. زیرا گیاهانی که در گلخانه کشت می شوند معمولا هزینه بیشتری برای تولید آنها دارند. به همین دلیل تمامی گلخانه داران به دنبال بهترین راه حل برای کنترل و کاهش خسارات ناشی از آفاتی مانند تریپس هستند. لازم به ذکر است که برای مدیریت تریپس در گلخانه یک سری اقدامات لازم است و روش های مبارزه با این آفت در ادامه مورد بحث قرار گرفته است.

آسیب تریپس در مرکبات

تریپس مرکبات معمولا به جوانه ها و شاخه های گل و میوه حمله می کند. در نتیجه تغذیه آفت، رشد شاخه های مورد حمله متوقف می شود و جوانه های گل می ریزند. در صورت باز شدن گل یا تشکیل میوه، آسیب روی میوه به صورت لکه ها و حلقه های چوب پنبه ای در قسمت دم میوه است، مگر در مواردی که علاوه بر ناحیه دم میوه، وجود داشته باشد. همچنین لکه های نقره ای مربوط به تغذیه تریپس دیده می شود.

آسیب تریپس در پیاز

تریپس پیاز یکی از آفات مهم و مضر پیاز در سراسر جهان است. این آفت از دو طریق به پیاز آسیب می رساند:

  • آسیب مستقیم تریپس پیاز از طریق تغذیه و تخم گذاری روی برگ و نقره ای شدن برگ سبز پیاز است. در پیازچه به دلیل وجود لکه های نقره ای روی برگ، بازارپسندی آن کاهش می یابد و در پیاز نیز باعث کاهش قطر پیاز می شود.
  • خسارت غیرمستقیم یک آفت است و تریپس پیاز می تواند یک سری پاتوژن های مهم گیاهی را از گیاه آلوده به گیاه سالم منتقل کند و باعث گسترش بیماری و کاهش عملکرد محصول به دلیل بیماری شود. یکی از مهم ترین پاتوژن هایی که از این طریق منتقل می شود، ویروس لکه زرد پیاز است.

آسیب تریپس در خیار

بالاترین میزان خسارت تریپس خیار در مراحل 4 تا 2 برگی خواهد بود، برگ های آلوده شده به طرف پایین پیچ می خورند و محل تغذیه حشره به صورت نقاط سفید نقره ای متمایل به زرد دیده می شود. این گیاه دچار پژمردگی، ضعف، تغییر رنگ برگ، تغییر شکل و در نهایت منجر به توقف رشد محصول می شود. به دلیل شدت خسارت آفت ابتدا نوک برگها سوخته و خمیده می شود و در نهایت گیاه از بین می رود.

آسیب تریپس در فلفل دلمه ای

تریپس سبب بوجود آمدن لکه های زرد بر روی برگ گیاه فلفل دلمه ای خواهد شد. تریپس با مکیدن شیره گیاه از رشد بافت های گیاهی جلوگیری می کند و در نتیجه در هنگام گلدهی و باز شدن جوانه، گیاه دچار اختلال رشد شده و جوانه و میوه تغییر شکل داده و آسیب می بیند.

آسیب تریپس در انگور

آفت تریپس خیار عامل تغییر شکل برگها و توقف رشد کوتاه برگها و تغییر شکل (تغییر شکل) آنها می باشد.